Twister - Diamantpolering  

Vi har fått många förfrågningar från våra nya och gamla kunder som önskar sig blanka golv i sina trappuppgångar och entréer. Kostnaden för de konventionella metoderna är mycket dyra långsiktigt sett, dessutom är de ovänliga både mot miljö och mot golv.

Just nu finns det på marknaden en ny metod som ersätter de gamla konventionella och som är den första metod som rekommenderas av Svenska Naturskyddsföreningen. Eftersom vi tänker miljömässigt när vi väljer nya städsystem så råder vi våra kunder att använda detta system i sina trappor för att uppnå samma glans som med vanlig polish.

Vi anser oss en av dem pionjärer som har tagit denna metod, vilket först och främst var framtagen för större ytor och anpassat den sedan 2006 till mindre ytor som trappuppgångar.
I dag kan vi polera både entréer, trappsteg och våningsplan i alla typer av trappuppgångar med natursten.

Vi har ett antal kunder som har beställt diamantpolering av oss och har blivit mycket nöjda med resultatet. Glansnivån är beroende av vilket underlag som finns t.ex. kalksten eller marmor och i vilket skick golvet är i från början. Eftersom varje objekt är unikt erbjuder vi kostnadsfritt ett test för att ni som kund ska kunna se hur glansigt ert golv kan bli efter polering.

Vi vill också påstå att den dagliga städningen efteråt blir lättare samt att användning av städkemikaliska medel minskar, vilket också är en ekonomisk fördel.

Klicka här för att se nack och fördelar med Twister Diamond Cleaning System


Denna metod får inte förväxlas med slipning av golv, det är två helt skilda metoder.

Värt att veta:
Begreppet polering har olika innebörd i sten- och städbranschen. En polerad yta i stenbranschen avser sten som polerats med slipklotsar/filt för att få riktig ytfinhet. Ytan blir blank och speglande helt utan kemiska tillsatser. I städbranschen skapar man polerade ytor genom att bearbeta dem med städmaskin med kemiska tillsatser.

Ladda hem produktblad som pdf här >>


Före


Efter

>> Gå till denna länk om du vill veta vad du har för stengolv

>> Gå till denna länk om du vill veta vad du har för Terazzo-golv

Länkar angående Twister:

www.twistersystemet.se

www.htc-twister.com